Η συγκομιδή των καρυδιών εδώ και λίγες μέρες άρχισε στο Ψάρι και όπως μας πληροφορούν οι συλλέκτες του όμορφου και υγιεινού καρπού, φέτος η χρονιά ήταν καλή, οι καρυδιές διατήρησαν την ποιότητά τους και την ποσότητά τους. Σε αυτό προφανώς βοήθησε και ο καλός καιρός της Άνοιξης που δεν είχε αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Η αλλαγή του κλίματος (προς το ψυχρό ή το θερμό – ανάλογα ποιο μοντέλο ακολουθεί ο κάθε ερευνητής - επιστήμονας) δεν επηρέασε συνεπώς την πλούσια παραγωγή των καρυδιών στο Ψάρι.
Μιλήσαμε με μερικούς Ψαραίους για να μας πουν περισσότερα πράγματα, ας ακούσουμε όμως τι είπαν στη σελίδα μας …
Opsarion.gr