ΚΚΕ - η κάθοδος του στις δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας

Το ΚΚΕ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έδωσε το παρών πανελλαδικά με την “Λαϊκή Συσπείρωση”. Προφανώς το ίδιο θα πράξει και στις προσεχείς εκλογές.

Στην Γορτυνία ειδικότερα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, τέθηκε ο Ιωάννης Φράγκος και εξελέγη. Το ΚΚΕ έβγαλε μία έδρα.

Προφανώς το ΚΚΕ θα κατέλθει με δικό του πάλι συνδυασμό και το πιθανότερο είναι να ηγείται πάλι ο ίδιος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.

Στα τριάμισι χρόνια που πέρασαν στα δημοτικά δρώμενα, το ΚΚΕ ήταν απών. Δεν έκανε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση όπως οι άλλες παρατάξεις, αλλά ακολούθησε τον δρόμο της σιωπής! Αν η πολιτική αυτή ήταν καλή ή κακή, θα το δείξουν οι επερχόμενες εκλογές.

Η μοναδική φορά που έδωσε με έντονο τρόπο το παρών, ήταν κατά την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου, όταν ο εκλεγμένος Ιωάννης Φράγκος δεν ορκίστηκε στο ευαγγέλιο και στην αγία τριάδα όπως οι υπόλοιποι σύμβουλοι, αλλά στο σύνταγμα, όπως άλλωστε του έδινε το δικαίωμα ο νόμος. Τότε όμως άστραψε και βρόντηξε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως και ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε.

Αλλά ας δούμε εδώ στο λινκ την προσφορά του ΚΚΕ στα γορτυνιακά δρώμενα.

Συνεχίζεται …

 

 

 

 

Βασίλης Αναστασόπουλος