Καρβελάς & Κούλης - υποψήφιοι για δήμαρχοι;

Εκείνοι που δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες στις δημοτικές εκλογές 2014, είναι επίσης οι Παναγιώτης Καρβελάς από Δημητσάνα και Στάθης Κούλης από Λαγκάδια.

Ο Στάθης Κούλης είχε διατελέσει Δήμαρχος Λαγκαδίων για δυό τετραετίες. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στήριξε τον Αποσκίτη.

Ο Παναγιώτης Καρβελάς, πρώην στέλεχος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Στυλιανίδη (ΝΔ), είχε θέσει υποψηφιότητα στην Αρκαδία στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές αλλά κατέλαβε την τελευταία θέση (αν θυμάμαι καλά) του ψηφοδελτίου με την σημαία της ΝΔ.

Και οι δυό δεν έχουν καμία τύχη αν κατέβουν με δικούς τους συνδυασμούς. Οπότε, θα συμπράξουν το πιθανότερο με κάποιους άλλους υποψηφίους Δημάρχους.

Και οι δυό προέρχονται από τα σπλάχνα της ΝΔ. Ενδεχομένως ο Στάθης Κούλης να συμμαχήσει με τον Σταύρο Χριστόπουλο. Και πιθανολογώ ότι ο Παναγιώτης Καρβελάς αν στο τέλος δεν αποσυρθεί, θα συμμαχήσει με τον Γιαννόπουλο! Το θεωρώ πιο πιθανό από το να εκτεθεί ας πούμε με τον Αποσκίτη που δεν έχει δώσει ακόμα δηλώσεις σχετικές με τις επερχόμενες εκλογές. Αλλά μάλλον ο Αποσκίτης θα αποσυρθεί της πολιτικής.

Εξάλλου οι συμμαχίες όλων των υποψηφίων είναι εν γένει αδιάφορες, γιατί όλες προέρχονται από τις ίδιες πηγές.

Συνεχίζεται ……..

 

 

 

 

Βασίλης Αναστασόπουλος