Μιλτιάδης Λύτρας - υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας

Ένα αουτσάιντερ που μπορεί να βγει και φαβορί των επερχόμενων δημοτικών εκλογών είναι ο Μιλτιάδης Λύτρας, που στις προηγούμενες εκλογές είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Κώστα Κουντάνη.

Κατά την διάρκεια των χρόνων αυτών, η παρουσία του Λύτρα ήταν έντονη στα ΜΜΕ της Αρκαδίας ειδικότερα με διάφορα βίντεο στα οποία εμφανιζόταν. Πολλά λέγονται και γράφονται για την προσωπικότητά του και για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει στα γορτυνιακά θέματα. Τον έχουν πει λαϊκιστή, δημιουργό του “θά”, απρόβλεπτο, Οι πολιτικές του κωλοτούμπες έγιναν αφορμή για πολλά σχόλια, αρνητικά κυρίως.

Τον κατηγορούν για πολλά. Ξεχνούν όμως κάτι βασικό, δεν κυβερνά ο Λύτρας, δεν είναι Δήμαρχος, ούτε φυσικά στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Επί της ουσίας δηλαδή κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για τίποτα. Δεν εκλέχθηκε για να κριθεί για το έργο του, όπως κρίνονται οι εκλεγμένοι και καθόλου δεν τους αρέσει η κριτική.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, θα είναι υποψήφιος για Δήμαρχος. Και ενδεχομένως να έχει βασικό σύμμαχο τον Κώστα Κουντάνη αφού τα δάνεια πρέπει να επιστρέφονται. Ισχυρίζεται ότι έχει συνδυασμό έτοιμο από νέους κυρίους ανθρώπους και θα διεκδικήσει τον Δήμο για να τον οδηγήσει στην ευημερία και στην πρόοδο.

Λέει ότι και όλοι οι άλλοι υποψήφιοι, αλλά με τον δικό του τρόπο. Αλλά μπορεί να αντλήσει ψήφους από διαφορετικές πηγές. Ο καιρός πλησιάζει, θα δείξει η περίπτωση Λύτρα αν θα έχει προοπτική – και γιατί να μην έχει άλλωστε;

Συνεχίζεται …..

 

 

 

 

Βασίλης Αναστασόπουλος