Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος υποψήφιος για την Ευρωβουλή

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος κατεβαίνει για δεύτερη φορά υποψήφιος με την ΔΗΜΑΡ. Την πρώτη φορά ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Β΄ Αθήνας και ήλθε δεύτερος επιλαχών για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου ο Ανδρέας θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Με την δουλειά του και την αγάπη του για την πολιτική, μέσα από τις τάξεις της ΔΗΜΑΡ και εκπροσωπώντας την με αξιοσύνη, κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα του. Δεν συμβιβάστηκε, δεν σκέφτηκε το πολιτικό κόστος, κοίταξε μόνο μπροστά με αποφασιστικότητα.

Ενδεχομένως οι πολιτικοί του αντίπαλοι να του καταλογίσουν διάφορα λάθη. Έ και; Ευτυχώς ο Ανδρέας δεν είναι θεός όπως όλοι αυτοί που κατά καιρούς τον συκοφαντούν και τον λασπολογούν. Είναι ένας από εμάς, με τις αγωνίες του, τα άγχη του όπως όλοι μας, την πίκρα του για τον πολιτικό κατήφορο εκείνων που τον πολεμούν. Υπηρέτησε και θα υπηρετήσει την πρόοδο του Έλληνα πολίτη. Με συνέπεια και τόλμη.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι “πολιτικοί ελέφαντες” βάλλουν εναντίον του. Από τον Καμμένο και τον πολύ Αβραμόπουλο μέχρι τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τα απομεινάρια του τέως ισχυρού ΠΑΣΟΚ – και από κοντά και τα παπαγαλάκια του κίτρινου τύπου και της βρώμικης ανώνυμης μπλογκόσφαιρας. Τον βάλλουν δηλαδή όλοι εκείνοι που τόσες δεκαετίες έβλεπαν, άκουγαν, γνώριζαν, ένιωθαν, αλλά σιωπούσαν για την κατρακύλα της Πολιτείας μας. Στον φαρισαϊσμό της πολιτικής σκηνής ο Ανδρέας στάθηκε απέναντι, είπε όχι.

Δεν έχει ανάγκη την μυρωδιά του σάπιου ο Ανδρέας αφού αποπνέει ο ίδιος φρεσκάδα. Και ακολουθεί τον δικό του δύσκολο δρόμο.

Εμείς οι Ψαραίοι όπου γης, έχουμε ακόμα ένα σοβαρό λόγο για να στηρίξουμε τον Ανδρέα στο δρόμο προς το Ευρωκοινοβούλιο. Είναι δικός μας άνθρωπος. Σπλάχνο από τα σπλάχνα μας. Η μισή του καρδιά είναι και καρδιά μας, αφού είναι γιος της Τούλας Αναστασοπούλου (του Ιωάννη). Είναι συγγενής μας, φίλος μας, πατριώτης μας.

Τον στηρίζουμε για ακόμα ένα λόγο. Είναι νέος, είναι το μέλλον. Και για να πορευθούμε στέρεα στον χρόνο, έχουμε ανάγκη ανθρώπους σαν τον Ανδρέα.

====================

Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα για τον Ανδρέα από ένα σοβαρό ειδησεογραφικό portal. Που τυχαία έχει ενστερνιστεί παλιότερο άρθρο μας για αυτόν από την Σελίδα μας. Διαβάστε το εδώ.

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος