Η Φιλένια Μητροπούλου εις γάμου κοινωνία με τον Κώστα Αθανασιάδη

«Θα είναι τιμή για μας και τους γονείς μας η παρουσία σας στον γάμο μας, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ν. Ψυχικό.

Κώστας & Φιλένια

Οι γονείς

Δημήτρης & Βασιλική Αθανασιάδου
Θοδωρής & Ακριβή Μητροπούλου

Ο κουμπάρος

Πέτρος Καντήρος»

Το κάλεσμα του Κώστα και της Φιλένιας.

Της δικής μας Φιλένιας, κατά το ήμισυ καταγόμενης από το μοναδικό μας Ψάρι Ηραίας Αρκαδίας, αφού είναι κόρη της Ακριβής και εγγόνα του Κωστή και της Τριανταφυλλιάς Αναστασοπούλου.

Και κατά το ήμισυ καταγόμενης από το Ράφτη Αρκαδίας, αφού ο πατέρας της Θοδωρής Μητρόπουλος έλκει κι αυτός την καταγωγή του από το όμορφο χωριό.

Η ώρα του γάμου ήταν λαμπρή. Ο ήλιος γλύκαινε τις καρδιές των παρευρισκομένων στην Αγιά Σοφιά του Ψυχικού, το δροσερό αεράκι κατέβαινε από τα πρανή του Βριλήσσιου Όρους και χάιδευε τα ευδιάθετα πρόσωπα των καλεσμένων. Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας βασίλευε η Αρμονία, παίρνοντας την αύρα, την θετική ενέργεια των φίλων και συγγενών του ζεύγους.

Η Φιλένια έλαμπε, και κοντά σε αυτήν οι γονείς της και τα αδέλφια της Άννα – Μαρία και Γιώργος.

Η ίδια λάμψη και στο πρόσωπο του γαμπρού, και η χαρά ζωγραφισμένη στους δικούς του συγγενείς, στους αθάνατους Πόντιους της Οικουμενικής Ελλάδας. (Εμείς οι μοραΐτες, έχουμε τους δικούς μας χορούς, τον τσάμικο, τον καλαματιανό, το συρτό. Μα σαν ακούστηκαν αργότερα στο τραπέζι τα ποντιακά τραγούδια, σαν γέμισαν τον χώρο οι τρανοί χοροί τους, η ψυχή του Πόντου σκέπασε με μιάς τα πάντα. Σαν θύελλα παρέσυρε τον κόσμο στους θεϊκούς ήχους του. Ήταν οι ώρες οι μαγικές, της πιο βαθειάς μυσταγωγίας.

Το Μυστήριο του Γάμου τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Ισίδωρος Τσόρβας. Ο δικός μας και αγαπημένος ποιμένας. Ο Ιεράρχης που με το Έργο του κοσμεί την Ενορία του στον Ιερό Ναό της Μαρμαριώτισσας στο Χαλάνδρι. Ο σεμνός Πατέρας Ισίδωρος, κατάγεται εκ μητρός (Τασίας Αναστασοπούλου) από το Ψάρι και εκ πατρός (του αείμνηστου Φίλιππα Τσόρβα) από την Ήπειρο.  

Η Σελίδα μας Εύχεται στο νιόπαντρο ζευγάρι, να ζήσει αγαπημένο, με Υγεία και κάθε Καλό.

Φωτορεπορτάζ σε ανάλυση

Φωτό 1   Φωτό 2   Φωτό 3   Φωτό 4   Φωτό 5

Φωτό 6   Φωτό 7   Φωτό 8   Φωτό 9   Φωτό 10

Φωτό 11   Φωτό 12   Φωτό 13   Φωτό 14   Φωτό 15

Φωτό 16   Φωτό 17   Φωτό 18   Φωτό 19   Φωτό 20

Φωτό 21   Φωτό 22   Φωτό 23   Φωτό 24    Φωτό 25

Φωτό 26   Φωτό 27   Φωτό 28   Φωτό 29   Φωτό 30

Φωτό 31   Φωτό 32

 

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος …

 

Υγ: Παρ’ ότι ο φωτογράφος έδειξε φιλοτιμία, πολλές φωτογραφίες δεν βγήκαν όπως ήθελε. Ξεχάστηκε, και δεν έκανε τις σωστές ρυθμίσεις! Συγχωρήστε τον.