Καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Αδελφότητας Ψαραίων στο Ψάρι

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Ψάρι

Η Αδελφότητα Ψαραίων, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να διατηρήσει και να τιμήσει τις παραδόσεις, με χαρά ανακοινώνει το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο χωριό μας.

·         Την Παρασκευή  28/8 το απόγευμα, παραμονή της γιορτής του Αγίου Ιωάννη του Πρόδρομου,  θα τελεστεί ο καθιερωμένος εσπερινός και θα ακολουθήσει το  γνωστό πανηγύρι μας, με φαγητό, ποτό, μουσική από παραδοσιακό συγκρότημα και χορό μέχρι το πρωί.

·         Το Σάββατο 29/9 το πρωί η Θεία Λειτουργία και λιτάνευση της ιερής εικόνας. Αμέσως μετά στον περίβολο της εκκλησίας θα γίνει ο πλειστηριασμός των αφιερωμάτων (κουλούρες, αρνιά κ.λπ.) έτσι όπως μας κληροδοτήθηκε από τις προηγούμενες γενιές, 

·         Το απόγευμα της 29/8 θα διοργανωθεί και εφέτος αγώνας δρόμου, με την ευγενική χορηγία του πατριώτη μας κ. Ιωάννη Δημ. Κουσιουρή.

·         Το βράδυ ένα ακόμη γλέντι (χορός γερόντων και όχι μόνο) στον περίβολο της εκκλησίας.

Οι νέοι θα έχουν  τη δική τους συγκέντρωση στις 27/8 το βράδυ ενώ προγραμματίζεται να γίνει και η Γενική Συνέλευση των μελών της Αδελφότητας  στις 29/8 το απόγευμα, αμέσως μετά την απονομή επάθλων στους νικητές των αγώνων. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους του συμπατριώτες που θα βρίσκονται στο χωριό να συμμετέχουν, να ενημερωθούν και καταθέσουν την άποψή τους για τα θέματα που μας απασχολούν.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στο χωριό!

 

 

 

 

 Αδελφότητα Ψαραίων Ηραίας Αρκαδίας