Αγώνες ανώμαλου δρόμου στο Ψάρι - 29 Αυγούστου 2015

Αγώνες ανώμαλου δρόμου 2.5 χιλ στο Ψάρι

Η περσινή μεγάλη επιτυχημένη διοργάνωση αθλητικών αγώνων στο χωριό μας, συνεχίστηκε και φέτος με την πολύτιμη βοήθεια του εμπνευστή και χορηγού Γιάννη Κουσιουρή.

Η συμμετοχή στις 29 Αυγούστου 2015, ήταν πολύ μεγαλύτερη. Παιδιά – αγόρια και κορίτσια από 5 έως 65 χρόνων, έτρεξαν, απόλαυσαν την διαδρομή, το αθλητικό ιδεώδες, την άμιλλα, και χάρηκαν με όλους τους παρευρισκόμενους. Νικητές ήσαν όλοι και όλες, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όχι μόνο για τους αγώνες, αλλά κυρίως διότι ζωντάνεψαν το χωριό μας για 15 περίπου ημέρες και το μετέτρεψαν σε ένα τεράστιο αθλητικό κέντρο. Ένα πραγματικό αθλητικό χωριό.

Από το πρωί μέχρι νωρίς το βράδυ, οι δρόμοι, η πλατεία, γέμιζαν από πατριώτες όλων των ηλικιών, που αθλούνταν. Και το χαίρονταν απόλυτα το πρωτόγνωρο τούτο δρώμενο. Χάρη στον Γιάννη Κουσιουρή, στην Αδελφότητα, και σε όλους που αγκάλιασαν την ιδέα αυτή.

Επειδή η συμμετοχή ήταν μεγάλη, οι αθλητές χωρίστηκαν σε τρείς κατηγορίες: Από 5 μέχρι 13 ετών, από 13 μέχρι 24, και από 24 και πάνω. Θα μπορούσε να γίνει και μια κατηγορία μόνο γυναικών, αλλά οι διοργανωτές είπαν ότι δεν προλάβαιναν για φέτος. Και είχαν δίκιο. Από του χρόνου όμως, η κατηγορία των γυναικών θα εμπλουτίσει τους αγώνες.

Πέρυσι η σελίδα μας, είχε κάνει πολλά λάθη στα ονόματα κυρίως της μικρής κατηγορίας. Και είχαμε αδικήσει μερικά παιδιά, κάποια άλλα δεν τα είχαμε αναφέρει καθόλου. Ζητάμε συγνώμη και από εδώ για την περσινή μας αδυναμία.

Για να αποφύγουμε τα λάθη, στο τέλος του αρχείου PDF που ακολουθεί, βρίσκονται κατά σειρά οι τρείς κατηγορίες με όλους τους συμμετέχοντες. Μας τους έδωσε η γραμματέας της Αδελφότητας και της οργανωτικής επιτροπής, η Ντίνα Αναστασοπούλου. Την ευχαριστούμε πολύ, όπως και όλο το Δ.Σ. της Αδελφότητας, για την καλή και έγκυρη πληροφόρηση των πατριωτών στον κόσμο.

Αρχείο pdf, φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες και τα αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος