Αδελφότητα Ψαραίων - Πρόσκληση στην Γενική Συνέλευση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΨΑΡΑΙΩΝ

Γνωστοποιούμε σε όλους τους συμπατριώτες, εσωτερικού και εξωτερικού, ότι το 2016 η Αδελφότητα συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής, δράσης και προσφοράς.

Το Δ.Σ. μελετά την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό του γεγονότος  και στην προσπάθειά του αυτή, επιθυμεί να έχει κοντά του όλους τους συμπατριώτες.

Έτσι το περιεχόμενο των εκδηλώσεων θα συζητηθεί και θα καθοριστεί στην απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 22/11/2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11 το πρωί,  στα γραφεία της Αδελφότητας, επί τη οδού Βηλαρά 2.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη, δηλαδή όλοι οι Ψαραίοι, νέοι και πρεσβύτεροι, να δώσουν το παρόν, ώστε η Συνέλευση να εμπλουτιστεί με την άποψη και τις προτάσεις του κάθε μέλους.

Θερμή παράκληση επίσης προς όλους, να στείλουν ή να προσκομίσουν στα γραφεία, φωτογραφίες που έχουν από το χωριό, ατομικές, οικογενειακές και ιδιαίτερα παλιότερες καθώς και αποβιωσάντων οικείων τους.

Ελπίζουμε στην ανταπόκριση όλων στο κάλεσμα αυτό, ώστε μέσα από μια κοινή προσπάθεια να έχουμε το καλύτερο το αποτέλεσμα και να αναδειχθεί για μια ακόμη φορά ο δυναμισμός και η προοδευτικότητα των Ψαραίων.

 

 

 

 

Το Δ.Σ.
Της Αδελφότητας Ψαραίων