Οι θέσεις του προέδρου στο Ψάρι για το κοινό καλό ...

==========================
«Για μια ακόμα φορά η δημοσιογραφία δοξάζεται στα μέρη μας! Αντί να πάει να καλύψει τα γεγονότα και να ενημερώσει πρώτη απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους, παρακαλάει ένα 24ωρο μετά να της δώσουν υλικό έτοιμο για να το δημοσιεύσει!
πωπωπωπωπωπω Και μη χειρότερα».
===========================

Το ανωτέρω δημοσίευμα έκανε ο αγαπητός πρόεδρος του χωριού μας, όταν ο γράφων έγραψε στην σελίδα του  Facebook  του χωριού:

«Χθές την Κυριακή έγινε η Γ. Συνέλευση της Αδελφότητας.
Άν κάποιος από τους φίλους της σελίδας πήγε στην Συνέλευση και θέλει, ας μας ενημερώσει για να κάνουμε ανάλογη δημοσίευση».

Ο γράφων δεν ήταν την 28η Οκτωβρίου 2015 (ημέρα Τετάρτη) στο χωριό. Ο αγαπητός πρόεδρος του χωριού, έγραψε τότε μεταξύ των άλλων για την σελίδα μας

============================
«Σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό συνηθίζεται τα τοπικά μέσα να δίνουν το παρόν στην κάλυψη ανάλογων γεγονότων.
Εδώ λοιπόν αυτή η θλιβερή πρωτοτυπία πρέπει να αναφερθεί.
Η σελίδα του χωριού μας έλαμψε δια της απουσίας της για άλλη μια φορά.
Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν περάσει 5 ώρες απ τη λήξη της όλης τελετής κι ακόμα δεν έχει αναφερθεί το παραμικρό στην εν λόγω σελίδα.
Αν οι κατά τα άλλα συμπαθέστατοι διαχειριστές της για τον οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν το χρόνο ή τις διασυνδέσεις ή ο οποιοσδήποτε παράγοντας τους απαγορεύει να δημοσιεύουν έγκαιρα κάποια γεγονότα, καλό θα ήταν να την κλείσουν ή να την παραδώσουν σε ικανότερα χέρια».
=============================

Ο αγαπητός πρόεδρος, έχει γράψει κι άλλα «χρήσιμα» για την σελίδα μας και τον γράφοντα. Με ιδιαίτερη χαρά θα προωθούμε τις σοβαρές θέσεις του.

 

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος