"Έφυγε" ο Ιωάννης Δημ. Πανουσόπουλος ...

Απεβίωσε χθές στην Αθήνα ο Ιωάννης Δημητρίου Πανουσόπουλος, 73 χρονών.

Η κηδεία του αγαπητού Ιωάννη, έγινε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι Αττικής.

Ο Ιωάννης Πανουσόπουλος, είχε παντρευτεί την Ιωάννα, κι ευτύχησε μαζί της κάνοντας άριστη οικογένεια, αποκτώντας τρία παιδιά, τον Δημήτρη, την Κατερίνα και την Νίκη.

Ο Ιωάννης, δεν ήταν καλός μόνο σαν σύζυγος και πατέρας, ή ακόμα και συγγενής. Ήταν πολλά περισσότερα πράγματα, με άριστο χαρακτήρα, σπάνιο ήθος, με καλοσύνη μοναδική, με έναν καλό πάντοτε λόγο για όλους.

Από μικρός, όταν έφυγε από το χωριό για την Αθήνα, στην αναζήτηση μια καλύτερης ζωής, μόχθησε, αγωνίστηκε, πέτυχε. Με την τιμιότητά του και τον καθαρό του λόγο.

Το χωριό του, το Ψάρι, δεν το εγκατέλειψε ποτέ. Τα τελευταία χρόνια δεν πήγαινε συχνά, όμως η γενέθλια γη, ήταν για τον εκλιπόντα η μισή του ζωή – οι γονείς του, ο αδελφός του ο Παναγιώτης που «έφυγε» νωρίς, η αδελφή του η Αικατερίνη που «έφυγε» λίγο αργότερα, η παιδική του ηλικία, η σκληρή αγροτική ζωή, ο ξάστερος ουρανός.

Ο Ιωάννης, ήταν και είναι στις καρδιές όλων όσων τον γνώρισαν. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Τώρα, που η ψυχή του ταξιδεύει στην αιωνιότητα, στην απεραντοσύνη του θεού, του λέμε: Καλό σου ταξίδι …

Η Σελίδα μας, συλλυπείται θερμά την αγαπημένη του σύζυγο Ιωάννα, τα παιδιά του Δημήτρη, Κατερίνα και Νίκη, και όλους τους οικείους συγγενείς.

 

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος