Απεβίωσε ο Γιάννης Μητρόπουλος

Απεβίωσε στην Αθήνα την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2015, ο Γιάννης Μητρόπουλος από το χωριό Ράφτης Αρκαδίας, σε ηλικία 90 ετών.

Το 1944, υπηρετώντας την στρατιωτική του θητεία, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της μάχης. 

Ο εκλιπών, ήταν σύζυγος της Χριστίνας Δημ. Κουσιουρή από το Ψάρι. Παντρεύτηκαν στην Ελλάδα και έφυγαν για τον Καναδά, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Στον Καναδά, γέννησε δυό κορίτσια, την Ελένη και την Γεωργία. Κάθισε 10 περίπου χρόνια στον ξένο τόπο και επέστρεψε στην Ελλάδα. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδας απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο αείμνηστος, ήταν ένα από τα πέντε αδέλφια της οικογενείας του. Τα άλλα του αδέλφια είναι ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Δημήτρης και η Χριστίνα.

Ήταν πολύ αγαπητός ο εκλιπών τόσο στην γενέθλια γη του, τον Ράφτη, αλλά και στο χωριό της συζύγου του Χριστίνας, το Ψάρι. Πάντοτε έδινε το παρών στις εκδηλώσεις του χωριού μας και στάθηκε πολύτιμος συμπαραστάτης στην Αδελφότητα Ψαραίων.

Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε στο κοιμητήριο του Βύρωνα στις 30 Δεκεμβρίου 2015, με  το τυπικό των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Η Σελίδα μας συλλυπείται θερμά την σύζυγό του Χριστίνα, τις κόρες του Ελένη και Γεωργία, τα αδέλφια του και όλους τους οικείους συγγενείς.

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος