Σέρβου - Αράπηδες ... ποιοί δεν θέλουν τον δρόμο:

Ο δρόμος Σέρβου – Αράπηδες, ένας δρόμος που έπρεπε να είχε γίνει πρίν 50 χρόνια όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο πάρεδρος του Σέρβου Γιάννης Ρουσιάς, διότι εξυπηρετεί 15 τουλάχιστον χωριά της περιοχής, έχει ήδη ξεκινήσει.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που παραθέτουμε, και στο οποίο μιλάει ο Γιάννης Ρουσιάς (πάρεδρος Σέρβου), ο εργολάβος του έργου και ο αντιπεριφεριάρχης κ. Γιαννακούρας, είναι ένας σημαντικός δρόμος με πολλαπλά οφέλη για τα εξυπηρετούμενα χωριά αφενός και αφετέρου, συντομεύει κατά πολύ την απόσταση σε αυτά.

Κέρδος  λοιπόν για τα χωριά της περιοχής ο δρόμος αυτός. Όμως … υπάρχει και όμως! Τα έργα σταμάτησαν. Ενώ όλοι μιλούσαν για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Σέρβου – Αράπηδες μήκους περίπου 4 χιλ. ότι θα ολοκληρωνόταν στο τέλος του Μαΐου, τώρα κυκλοφορεί ευρέως πως η Περιφέρεια Αρκαδίας θα ασφαλτοστρώσει τον δρόμο γύρω από το χωριό Αράπηδες.

Ακούγονται διάφορα παράδοξα, ότι δηλαδή κάποιοι δεν θέλουν τον δρόμο. Τα χωριά που άμεσα εξυπηρετούνται από τον δρόμο αυτό, Σέρβου, Αράπηδες, Κοκκινοράχη, Αετοράχη, Λυσσαρέα, Σαρακίνι, Όχθια, Αγιονέρι, Λουτρά, Λιοδώρα, Χρυσοχώρι κ.α., ίσως να είναι θύματα νοοτροπιών προπολεμικών. Αλλά δεν θέλουμε να μείνουμε στους ψιθύρους αυτούς. Θα θέλαμε, αν δεν κάνει κόπο στην Περιφέρεια, στον κύριο Τατούλη και στον κύριο Γιαννακούρα, να απαντήσουν στο γιατί ο δρόμος αυτός – ο τόσο χρήσιμος, θα μείνει μισοτελειωμένος;

Από τους ψιθύρους, η Περιφέρεια αδικείται. Πιστεύουμε ότι καλό είναι και τίμιο, να έχουμε μιά επίσημη απάντηση από αυτήν, που θα διώξει τους ψιθύρους και θα βάλει τα πράγματα στην σωστή τους θέση.

Το σχετικό Βίντεο είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα των Σερβαίων.

            Ή αρχική πηγή

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος

Email  επικοινωνίας:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">v.k.anastasopoulos@gmail.com

Αναζήτηση

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 18 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Ψάρι στο Facebook