Δραστηριότητες της Αδελφότητας ...

Εκδήλωση Ψαραίων Ηραίας

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Ψαραίων Ηραίας έχει την τιμή να προσκαλέσει όλους τους Ψαραίους και τους φίλους του Συλλόγου μας, στην εορταστική εκδήλωση για την 80χρονη δημιουργική πορεία του.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 06.11.2016 στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" του Δήμου Ιλίου (Αγίου Φανουρίου 99, δίπλα στην ομώνυμη εκκλησία).

Θα απονεμηθούν έπαινοι και αναμνηστικά και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Η εκδήλωση θα έχει τον χαρακτήρα απόδοσης τιμής και σεβασμού προς τους ιδρυτές, που μέσα από σοβαρές αντιξοότητες, κατάφεραν έναν άθλο, με ευεργετικές επιπτώσεις για τους μεταγενέστερους.

Η παρουσία όλων, εκτός από αυτονόητη είναι και επιβεβλημένη, μιας και θα σημαίνει έκφραση σεβασμού και τιμής στην μνήμη των γονιών μας, οι οποίοι, εκτός από τον αγώνα τους για επιβίωση, σκέφτονταν και το σύνολο, ενδεικτικό του αλτρουισμού τους, της συλλογικής δράσης και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Καλό αντάμωμα.

Από το Δ.Σ

 

Γενική Συνέλευση Αδελφότητας

Την Κυριακή 13.11.2016 θα πραγματοποιηθεί Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των μελών της Αδελφότητας, το πρωί στις 11, στα γραφεία μας, Βηλαρά 2, έναντι Αγίου Κωνσταντίνου Ομονοίας.

Ελπίζουμε στην παρουσία σας, η οποία θα είναι για όλους μας επωφελής.

Από το Δ.Σ.

 

Ευχαριστίες

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας εκφράζει δημόσια της ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιάννη Σπ. Γιαννόπουλο, τον εισηγητή κ. Πάνο Μητρόπουλο, την Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την ευνοϊκή και ομόφωνη απόφασή τους, που αφορά σε επέμβασή μας να βελτιώσουμε το Κοιμητήριο του Χωριού μας.

Πιστεύουμε ότι θα δείξουν ανάλογη ευαισθησία και γενναιότητα και σε άλλα αιτήματά μας, εξίσου σοβαρά, αν μη και σοβαρότερα.

 

Από το Δ.Σ.

==============================

Σημείωση της Σελίδας μας:

Διαβάζουμε σε τοπική εφημερίδα κάθε μήνα νέα από το χωριό μας, από δελτία που στέλνει η Αδελφότητα Ψαραίων.

Γενικότερα, η ανάγνωση νέων από την Αδελφότητα, μας γεμίζει χαρά. Να ευχηθούμε, να συνεχίσει η Αδελφότητα το δύσκολο έργο της που ενώνει τους Ψαραίους και σφυρηλατεί τις σχέσεις όλων μας με το χωριό μας, το Ψάρι.