6μηνο Μνημόσυνο Ηλία Αντ. Γκίνη

«Πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή το πρωί 18/12/2016, αμέσως μετά την θεία λειτουργία, το 6μηνο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του εκλιπόντος Ηλία Γκίνη του Αντωνίου και της Αικατερίνης Δημ. Κουσιουρή».

Αγαπητοί συγγενείς και φίλοι πέρασαν κιόλας 6 μήνες από τότε που έφυγε ο Λούης μας. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Νομίζω συνεχώς ότι θα επιστρέψει. Προσπαθώ να τον δω στα όνειρά μου, όμως δεν τον βλέπω. Ίσως να βρίσκεται κάπου μακριά και να είναι ευτυχισμένος εκεί.

Σήμερα θα μπορούσε να είναι ημέρα χαράς και γιορτής, όμως έτσι αποφάσισε ο παντοδύναμος Θεός, τον πήρε κοντά του, για κάποια αποστολή. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, όμως δεν θα έπρεπε οι γονείς να κηδεύουν τα παιδιά τους, διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος και δυστυχία από αυτό. Όλα θα έπρεπε να κυλούν φυσιολογικά. Υπάρχει όμως ένα «αλλά» που μόνο ο Θεός το ξέρει και ανάλογα αποφασίζει.

Κάποιες φορές η φύση με εξαίρετη μαεστρία δημιουργεί ανθρώπους που κυριότερος σκοπός τους είναι η ευτυχία των συγγενών και των συνανθρώπων τους. Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν ο Λούης. Προικισμένος, χαρισματικός και ευλογημένος, βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη. Όλοι οι χαρισματικοί άνθρωποι είναι ευλογημένοι, διότι ήρθαν στον κόσμο αυτό με σκοπό να βοηθούν τους συνανθρώπους τους.

Θέλω να πω στην αδερφή μου και στον γαμπρό μου να κάνουν κουράγιο παρότι ο πόνος είναι αβάστακτος. Έχουν επίσης ένα εξαίρετο παιδί, τον Δημήτρη, που θα γεμίσει το κενό που άφησε πίσω του ο Λούης.

Ας προσευχηθούμε όλοι μας για την σωτηρία και την ανάπαυση της ψυχής του Λούη. Αιωνία του η μνήμη.

Σας ευχαριστώ έκ μέρους της οικογένειας.

 

 

 

 

 

Γεώργιος Δημητρίου Κουσιουρής