Σωρεία διαρρήξεων στο Σαρακίνι Ηραίας Αρκαδίας

Προς: Ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο Ν. Αρκαδίας.

 

Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων της Τ.Κ. Σαρακινίου Ηραίας Γορτυνίας  Αρκαδίας.

Εμείς, οι παρακάτω υπογράφοντες κάτοικοι του Σαρακινίου Ηραίας, θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας, την  απογοήτευσή μας και το φόβο μας σχετικά με τη διαμονή μας στο μέχρι πρότινος φιλήσυχο χωριό μας.

Από τον Ιανουάριο του 2017 άρχισαν να γίνονται διαρρήξεις στο χωριό μας,  από τους κακοποιούς που εκμεταλλεύονται την χειμερινή απουσία μας. Παραβιάζονται τα σπίτια μας, αναστατώνουν το εσωτερικό τους, αρπάζουν ότι χρήσιμο βρίσκουν, καταστρέφουν και είμαστε εντελώς απροστάτευτοι. Κυρίως όμως το πρόβλημα εστιάζεται στους μόνιμους ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού, τους γονείς μας δηλαδή, που μόλις πέφτει το σκοτάδι τους κυριεύει φόβος και απογοήτευση γιατί κάποια στιγμή θα έρθει η σειρά τους και θα τους επισκεφτούν οι κακοποιοί. Μέχρι σήμερα έχει γίνει διάρρηξη σε πλέον των δέκα (10) οικιών, σε διάστημα τριών μηνών.

Μπροστά σ΄ αυτή την κατάσταση εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την ακεραιότητά μας και τη ζωή μας ουσιαστικά, καθότι οι κακοποιοί είναι αδίστακτοι. Για να μη θρηνήσουμε θύματα και να επανέλθει η ηρεμία στο χωριό μας, σας παρακαλούμε να αναδείξετε το θέμα.

Ελπίζουμε  ότι οι αρμόδιοι φορείς στους οποίους κοινοποιείται το παρόν, θα ενεργήσουν σε ό,τι τους αφορά.

Ακολουθούν σαράντα υπογραφές ...

Κοινοποίηση:
κ. εκπρόσωπο τ.κ. Σαρακινίου Ηραίας
κ. Δήμαρχο & Δημοτ. Συμβούλιο Γορτυνίας 
κ. περιφερειάρχη & περιφ. Συμβούλιο Πελοποννήσου
Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνης
Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης
Αστυνομική Διεύθυνση Τρίπολης     

 

 

 

 

 

 

Κάτοικοι Σαρακινίου Ηραίας Αρκαδίας