"Έφυγε" ο Θεόδωρος Πέτρος Πανουσόπουλος

Τις πρώτες ώρες της Κυριακής 9 Απριλίου 2017, απεβίωσε ο Θεόδωρος Πέτρου Πανουσόπουλος.

Ο εκλιπών, ήταν μόνο 57 ετών. Καλός σύζυγος και πατέρας.  Έδωσε μάχη αξιοπρεπή για την ζωή του, όπως άρμοζε σε έναν καλό άνθρωπο. .

«Έφυγε» για την Νήσο των Μακάρων, εκεί όπου οι ψυχές ανταμώνουν και ανασυγκροτούνται. Η ψυχή (κατά τον Πλάτωνα) είναι θεϊκή, ανώλεθρη, αθάνατη, και αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο κάθε ανθρώπινης οντότητας. Μετέχει του θείου περισσότερο από τα άλλα ανθρώπινα στοιχεία, κυριαρχεί εντός μας χωρίς να είναι ορατή. Στην κατάσταση που ονομάζεται «θάνατος», ο Σωκράτης έλεγε: απελευθερώνεται η ψυχή από τα δεσμά του σώματος επιστρέφοντας στον φυσικό της χώρο, στον ουρανό, οπότε ο άνθρωπος γίνεται πάλι «ζωντανός». Κατά την γνώμη μου δε (συνέχισε να λέει), ο θάνατος δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο διαχωρισμός δύο πραγμάτων, της ψυχής και του σώματος. Θάνατος είναι η όποια μεταβολή και μετοίκηση της ψυχής από τον εδώ τόπο (την γη) σε άλλον τόπο.

Την Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στις 1.00 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Άγιου Ταξιάρχη στο Μενίδι (περιοχή Χαραυγή) θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος. Στην συνέχεια θα ταφεί η σωρός του στο νεκροταφείο του Μενιδίου.

Η Σελίδα μας συλλυπείται θερμά την σύζυγό του Λίτσα, τα παιδιά του Απόστολο και Αναστασία (Τασία), τον πατέρα του, τα αδέλφια του, και όλους τους οικείους συγγενείς του.

Καλό δρόμο Θεόδωρε …

 

 

 

 

Opsarion.gr

Αναζήτηση

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Ψάρι στο Facebook