Άξιος επαίνου ο Τάσος Κωνσταντόπουλος (Μπαλαφάρας)

Ένα «ευχαριστώ» στον Αναστάσιο Κωνσταντόπουλο (Μπαλαφάρα)

Άλλο ένα σαββατοκύριακο που μας βρήκε στο πανέμορφο Ψάρι, με την ηρεμία και τον καθαρό αέρα να μας τα προσφέρει απλόχερα για ακόμα μία φορά.

Κάνοντας μία βόλτα στο χωριό, παρατήρησα ότι τα βάτα στους δρόμους έχουν μεγαλώσει τόσο με αποτέλεσμα να είναι αρκετά δύσκολη η διαδρομή σε αυτούς. Αναρωτιέμαι τους κινδύνους που μπορεί να κρύβονται κάτω από αυτά καθώς και την πιθανότητα φωτιάς η οποία θα μπορούσε να εξαπλωθεί γρήγορα.

Ξημερώνοντας το Σάββατο ξυπνήσαμε από τον ήχο ενός αλυσοπρίονου και σκέφτηκα ότι κάποιος κάτι κόβει. Κάνοντας την καθιερωμένη πρωινή βόλτα αντικρίζουμε μια διαφορετική εικόνα, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Κωνσταντόπουλος (Μπαλαφάρας) έχει στα χέρια του το χορτοκοπτικό μηχάνημα και καθαρίζει την πλατεία, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι όσο θα είναι στο χωριό θα καθαρίσει κάποια εσωτερικά δρομάκια, θα μαζέψει τις πέτρες από αυτά και θα ραντίσει με ασβέστη, το οποίο και έκανε μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αναστάσιο Κωνσταντόπουλο (Μπαλαφάρα) για την αγάπη που δείχνει για το χωριό μας, την εθελοντική δουλειά που κάνει για να παραμείνει καθαρό και εύχομαι μελλοντικά να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις ώστε να γίνει καλύτερο το χωριό μας.

 

 

 

Γιώργος Θεόδ. Κωνσταντόπουλος