"Έφυγε" σήμερα ο Γιάννης Βούτσικας (συζ. Σοφίας Αν. Καλκανά)

Τα ξημερώματα της 10ης Οκτωβρίου 2017, «έφυγε» νέος σε ηλικία (μόλις 67 ετών), ο Γιάννης Βούτσικας, σύζυγος της Σοφίας Αναστασίου Καλκανά.

Ο εκλιπών μετά της συζύγου του, διήγε βίο αξιοπρεπή και αγαπημένο, κι ευτύχησε ν’ αποκτήσει τέκνα κι εγγόνια. Η απώλειά του, αυτός ο βίαιος αποχωρισμός από τ’ αγαπημένα οικεία πρόσωπα και όχι μόνο, θλίψη και πόνο έφερε. Όμως, ας μην μας διαφεύγει, ότι, ο θάνατος, είναι μέρος της ζωής, η συνέχειά της και η ολοκλήρωσή της, όπως εμείς όλοι αντιλαμβανόμαστε. Έκλεισε ο κύκλος της ζωής για τον Γιάννη Βούτσικα, κι άνοιξε μία άλλη ατραπός γι’ αυτόν, άγνωστή μας, που ακριβώς επειδή είναι άγνωστη, μας προκαλεί φόβο. Επί της ουσίας, τα πρόσωπα που αγαπήθηκαν, δεν πεθαίνουν ποτέ. Έτσι, και ο εκλιπών, θα ζει πάντα μέσα από τις αναμνήσεις των οικείων του, στη χαρά και στη λύπη θα δίνει το παρών – γιατί ο σύζυγος, ο γονιός, ο παππούς, θεμέλιο είναι του κόσμου αυτού.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στις 3.00 μμ. στην Κηπούπολη Περιστερίου και εν συνεχεία θα ταφεί στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι Αττικής.

Με την σύζυγό του Σοφία, ο εκλιπών απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Ελένη (Λένα), που παντρεύτηκαν αντίστοιχα την Χριστίνα και τον Τάσο. Σε αυτούς, στις εγγονές του, αλλά και στους υπόλοιπους συγγενείς του, η σελίδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

 

 

 

 

 

 

Opsarion.gr

Αναζήτηση

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Ψάρι στο Facebook