Συνάντηση Ψαραίικης Νεολαίας ...

Η Αδελφότητα Ψαραίων Ηραίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια συνάντηση ειδικά για τους νέους «Ψαραίους», ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να διαμορφώσουν τις προϋποθέσεις για περαιτέρω επικοινωνία και εδραίωση σχέσεων.

   Πιστεύουμε ότι στις μέρες που ζούμε η κοινή καταγωγή και οι πατριωτικοί δεσμοί μπορεί να αποτελέσουν ένα σημείο αναφοράς και να σταθούν ανάχωμα στην αποξένωση και την αλλοτρίωση που χαρακτηρίζει τις κοινωνίες μας.

   Έτσι καλούμε όλους τους νέους, από 15 ως 45 ετών να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που θα γίνει την Παρασκευή 11/5/2018 και ώρα 8:00 μμ. στο μεζεδοπωλείο - τσιπουράδικο «Η ΚΟΥΠΑ», Εθνικής Αντιστάσεως 66, στον πεζόδρομο Περιστερίου.

   Όσοι νέοι διαβάσετε την ανακοίνωση, κοινοποιείστε την και στους φίλους σας,  σε όσα παιδιά γνωρίζετε από το χωριό, για να συναντηθείτε και να περάσετε καλά όλοι μαζί αυτό το βράδυ. Αν θέλετε να φέρετε και παρέα μαζί μας, όλοι οι φίλοι του χωριού μας, είναι ευπρόσδεκτοι.

   Η κατανάλωση θα είναι κατά βούληση και τα ποτά κερασμένα από την Αδελφότητα.

   Αν ξέρετε κάποιο όργανο και θέλετε να το φέρετε μαζί, σας παρακαλούμε να το κάνετε ώστε να ζεστάνουμε περισσότερο το κλίμα με μουσική και τραγούδι.

   Αγαπητοί νέοι Ψαραίοι στο δικό σας χέρι είναι η επιτυχία της συνάντησης!!!

 

 Καλή αντάμωση!!!

 

 

 

 

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας

Αναζήτηση

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 10 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Ψάρι στο Facebook