Απεβίωσε ο Βασίλης Αναστασόπουλος

Την Δευτέρα το πρωί, στην Αθήνα, στις 16 Ιουλίου 2018,  έφυγε πλήρης ημερών από την ζωή ο Βασίλης Δημ. Αναστασόπουλος 84 ετών.

          Ο εκλιπών, ήταν το 4ο από τα εφτά παιδιά του Μήτρου Ιω. Αναστασόπουλου και της Αφροδίτης Αναστασοπούλου, το γένος Δαμοπούλου από το Ράφτη Αρκαδίας.

          Η ζωή στάθηκε ευνοϊκή για τον εκλιπόντα αφού ευτύχησε και παντρεύτηκε την σύζυγό του Ολυμπία, με την οποία πορεύτηκαν στην ζωή έως και σήμερα το πρωί. Η Ολυμπία, άξια σύζυγος και η επιτομή της καλοσύνης, ευτύχησε, έχοντας στο πλάι της άξιο σύζυγο, τίμιο άνθρωπο, εργατικό, ευθύ, τον Βασίλη Αναστασόπουλο.

          Τα τελευταία 25 περίπου χρόνια, ήσαν μόνιμοι σχεδόν κάτοικοι στο όμορφο κεφαλοχώρι της Αγίας Τριάδας, μεταξύ Άργους και Ναυπλίου, στην Αργολίδα. Ζούσαν αρμονικά, μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με τα δώρα του θεού, λεμονιές, πορτοκαλιές, ροδακινιές, κτλ., να κυκλώνουν την απλή ζωή τους.

          Η κηδεία του Βασίλη Αναστασόπουλου, θα γίνει την Τρίτη στις 17 Ιουλίου 2018, στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στις 5.00 το απόγευμα, στο ομώνυμο κεφαλοχώρι.

          Στην αγαπημένη του σύζυγο Ολυμπία, στα έν ζωή αδέλφια του Γιώργο, Τασία και Φώτη, στα ανίψια του και σε όλους τους οικείους συγγενείς, η σελίδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.   

Καλό σου ταξίδι άρχοντα Βασίλη.

 

 

 

 

 

 

Opsarion.gr

Αναζήτηση

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Ψάρι στο Facebook