Μνημόσυνο Τάσου Κ. Αναστασόπουλου

Στις 14 Οκτωβρίου 2018, την Κυριακή το πρωί, αμέσως μετά την θεία λειτουργία, θα τελεσθεί το 40ημερο Μνημόσυνο υπέρ ψυχής του αποβιώσαντος Τάσου Κων. Αναστασόπουλου.

Το Μνημόσυνο θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μαρμαριώτισσας στο Χαλάνδρι Αττικής.

===========

Ο Τάσος, για 32 μήνες πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στην ζωή -στην ζωή όπως εμείς την ορίζουμε-, κέρδισε πολλές και πολύ δύσκολες μάχες, όμως δεν τα κατάφερε. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018, την Δευτέρα το απόγευμα, όταν ο ήλιος της Αττικής έγερνε προς την δύση του, αυτός μας χαιρέτησε γαλήνια και αναχώρησε για το Μεγάλο Ταξίδι.

Σε όλο αυτό το διάστημα της αδιάκοπης πάλης με το επέκεινα, η οικογένειά του, η σύζυγός του Σία, ο γιός του Κωστής και η κόρη του Μαρία, η μάνα του Μαρίνα, ο αδελφός του, συγγενείς κοντινοί και μακρινοί, φίλες και φίλοι, όλοι στάθηκαν στο πλευρό του ο καθένας με τον τρόπο του.

Όλους εσάς που δώσατε δύναμη στην οικογένεια του Τάσου, σας ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας.

Μαζί με τον Τάσο, μάχη μεγάλη έδωσαν και οι θεράποντες γιατροί του καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων «Σωτηρία» και «Άγιοι Ανάργυροι» (στην Κάτω Κηφισιά). Αυτούς τους ανθρώπους επίσης ευχαριστούμε θερμά από τα βάθη της καρδιάς μας.

Στο πλευρό μας, από την αρχή της περιπέτειας του Τάσου, στάθηκε επίσης ο αγαπημένος μας φίλος, ο γιατρός πνευμονολόγος Τάκης Μπιτούνης (από την Ζάτουνα Αρκαδίας) και η γιατρός ειδική-παθολόγος κυρία Ελένη Ιω. Μητροπούλου (με καταγωγή από Ράφτη και Ψάρι), η αγαπημένη μας Ελένη, στηρίζοντας μας με ποικίλους τρόπους. Χώρια αλλά και μαζί, ευχαριστούμε θερμά τους αγαπημένους μας φίλους, την Ελένη και τον Τάκη.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, τον Αρχιμανδρίτη κ. Ισίδωρο Τσόρβα (με καταγωγή από Ήπειρο και Ψάρι – γιό της Τασίας Αναστασοπούλου του Γεωργίου), τον αγαπημένο μας ξάδελφο, τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Παναγίας Μαρμαριώτισσας, που όλο αυτό το μεγάλο διάστημα στάθηκε δίπλα στον Τάσο και σε όλους εμάς.

Δυστυχώς για όλους εμάς, ο Τάσος δεν είναι πιά μαζί μας. Ο πόνος της απώλειας του είναι πληγή βαθιά.

 

 

 

 

 

 

 

Βασίλης Κων. Αναστασόπουλος