Ο καιρός στο Ψάρι
Αναζήτηση
Online Επισκέπτες
Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες και κανένα μέλος
"Έφυγε" η Ελένη Καλκανά (σύζυγος Δημητράκη)
- Λεπτομέρειες
- Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 13:36
- Εμφανίσεις: 1769
Απεβίωσε το πρωί του Σαββάτου, 27 Οκτωβρίου 2018 στο Ψάρι, η Ελένη Καλκανά, σύζυγος Δημητράκη. Η εξόδιος ακολουθία της εκλιπούσης θα γίνει την Κυριακή το πρωί στις 28 Οκτωβρίου 2018, στον ιερό ναό του Αγιάννη του Πρόδρομου στο Ψάρι.
Η εκλιπούσα Ελένη έφυγε πλήρης ημερών, στα 96 της χρόνια. Μαζί με τον σύζυγο της απέκτησαν 6 παιδιά, την Διαμάντω, την Γιαννούλα, την Κωνσταντίνα, την Κατερίνα, την Γεωργία και τον Γιώργο. Ευτύχησε επίσης και χάρηκε πολλά εγγόνια.
Το ζεύγος Καλκανά -η εκλιπούσα και ο σύζυγός της- ποτέ στην μακρόχρονη ζωή του δεν έφυγε από το χωριό. Έζησε πάντα σε αυτό και με τον χρόνο έγινε φύλακας του, η πρώτη αναφορά στους μόνιμους κατοίκους του όταν η αστυφιλία έγινε πληγή και ευλογία για τους υπόλοιπους κατοίκους του.
Η αναφορά της κυρά Ελένης θα λείψει από το χωριό μας.
Η Σελίδα μας, σε όλους τους οικείους συγγενείς της εκφράζει θερμά συλλυπητήρια.
Opsarion.gr