2019 - Τρείς (3) Ανακοινώσεις Αδελφότητας

Ανακοινώσεις της Αδελφότητας Ψαραίων Ηραίας Αρκαδίας

Πίτα - Χορός 2019

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00το μεσημέρι,θα πραγματοποιηθεί Ψαριώτικο αντάμωμα με τη συμμετοχή πατριωτών και φίλων, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον ετήσιο αποκριάτικο χορό, στην αίθουσα δεξιώσεων «Ο ΖΥΓΟΣ» - Λεωφόρος Πάρνηθος 383 - Πάρνηθα. Η τιμή του εισιτηρίου 15,00 ευρώ (φαγητό, ποτά, αναψυκτικά, μουσική  όλα πληρωμένα). Για περισσότερες πληροφορίες  παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο Γεώργιο Κωνσταντόπουλο στο τηλ. 6977299405 και τον ταμία Βασίλειο Στασινόπουλο τηλ.  6943779069.

Αντικατάσταση   Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης

Μετά από αίτημα ετών και χάρη στην αγωνιστικότητα και στο φιλότιμο πού διακατέχει τον Αντιπεριφερειάρχη μας Αρκαδίας κο Ευάγγελο Γιαννακούρα, ολοκληρώθηκε η μελέτη  ύδρευσης αντικατάστασης  του εξωτερικού δικτύου  Ψαρίου  από την πηγή Βιζίτσι μέσω του δρόμου έως τη δεξαμενή στο Ψάρι Το σκάψιμο το έχει αναλάβει η Περιφέρεια και το υπόλοιπο έργο  ο Δήμος. Έχει υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Γορτυνίας. Όπως μας διαβεβαίωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ευάγγελος Γιαννακούρας και ο Δήμαρχος μας κος Γιάννης Γιαννόπουλος  το έργο θα ξεκινήσει άμεσα. 

Τα Δ,Σ της Αδελφότητας  τους ευχαριστεί εκ προτέρων  και τους εύχεται κάθε επιτυχία στις ερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές  του Μαίου.

 

Εθνικό κτηματολόγιο

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε ξεκίνησαν οι δηλώσεις  για το Εθνικό Κτηματολόγιο για την Αρκαδία από 17/12/2018 και λήγουν στις 18/03/2019. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και παράταση διότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Οι δηλώσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά αλλά και στα κατά τόπους καταστήματα  Κτηματολογίου  α) Τρίπολη  β) Λαγκάδια και γ) στο Γαλάτσι εντός ολίγων ημερών.

Το Δ.Σ για την εξυπηρέτηση των πατριωτών προσπαθεί  να έρθει σε επικοινωνία με γνώστη τοπογράφο ή τοπογράφους για την καλλίτερη και οικονομικότερη λύση. Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις σύντομα.

 

 

 

 

 

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Ψαραίων

Αναζήτηση

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 20 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Ψάρι στο Facebook