Μαρία Γκιώνη - υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Γορτυνία

Αυτές οι Δημοτικές εκλογές, τουλάχιστον στην Γορτυνία, θα μας φέρουν αρκετές εκπλήξεις όπως δείχνουν τα πράγματα. Σήμερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Μιλτιάδης Λύτρας, ανακοίνωσε επίσημα 28 υποψηφίους/ες δημοτικούς συμβούλους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του.

Ανάμεσα στα ονόματα που διαβάσαμε, είδαμε και αυτό της Μαρίας Γκιώνη (Ψάρι). Δυστυχώς δεν αναφέρεται πατρώνυμο για να είμαστε 100% σίγουροι για την Μαρία Γκιώνη, πιθανολογούμε όμως ότι είναι η Μαρία Δημητρίου Γκιώνη.

Η Μαρία Δημ. Γκιώνη, είναι άνθρωπος δικός μας, άνθρωπος με καλοσύνη και πάντοτε παρούσα στα καλέσματα του χωριού και ιδίως της Αδελφότητας, όπου για πολλά χρόνια συνεχίζει και προσφέρει μέσα από την δουλειά της χρήσιμα δώρα. Πάντοτε διακριτική, στο χωριό μας έχει μόνο συμπάθειες, και τούτο καθιστά την υποψηφιότητά της ως κίνηση πέρα από τα τετριμμένα, και μπορούμε να πούμε ότι αποκτά ιδιαίτερη δυναμική, από την στιγμή μάλιστα που από το Ψάρι δεν θα υπάρχει κανείς άλλος πατριώτης ως υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου. Ή μήπως θα υπάρχει;

Στο χωριό μας, με την υποψηφιότητα της Μαρίας Δημ. Γκιώνη, ο συνδυασμός του Μιλτιάδη Λύτρα αποκτά μία υπεροχή έναντι των υπολοίπων μέχρι τώρα συνδυασμών. Εμείς από την σκοπιά μας, σαν Ψαραίοι, ας ευχηθούμε στην Μαρία Δημ. Γκιώνη, έναν καλό προεκλογικό αγώνα και μία θέση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας.

 

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος