Απεβίωσε η Μαρία Θεόδωρου Κωνσταντοπούλου

Σήμερα, ξημερώματα της Τετάρτης, στις 3 Απριλίου 2019, απεβίωσε στην οικία της, στο Αιγάλεω Αττικής, η Μαρία Κωνσταντοπούλου, σύζυγος Θεοδώρου, πλήρης ημερών, 89 ετών.

Η εκλιπούσα, με καταγωγή από τα Μέγαρα Αττικής, παντρεύτηκε τον Θεόδωρο Γ. Κωνσταντόπουλο και απέκτησαν έναν γιό, τον Γιώργο. Σαν σύζυγος, ευτύχησε δίπλα σε έναν εξαίρετο πατριώτη μας, σαν μάνα στάθηκε δίπλα στο μοναχοπαίδι της με αγάπη, σαν πεθερά, διήγε βία αρμονικό και άριστο με την Κασσιανή, την νύφη της, και σαν γιαγιά αξιώθηκε και έζησε από κοντά τα εγγόνια της, την Μαρία και την Ειρήνη.

Το βράδυ της προηγούμενης νύχτας, δίχως να αλλάξει τις συνήθειες της, έγειρε για ύπνο, μα δεν ξύπνησε. Τούτος ο θάνατος, ο ήσυχος, ο αναπάντεχος, γέμισε θλίψη τους οικείους της, όμως είναι εν τέλει αυτός που βρήκε την εκλιπούσα, δίχως αρρώστιες και πόνους, μακάριος από κάθε άποψη.

Τα καλοκαίρια, εκτός ίσως του τελευταίου, ποτέ δεν έλειψε από το Ψάρι, και πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη να χαιρετήσει όσους διάβαιναν κοντά στο σπίτι τους, να τους τρατάρει έναν καφέ, μιά πορτοκαλάδα, ένα γλυκό. Φιλότιμη και φιλόξενη πάντοτε.

Η εξόδιος ακολουθία της εκλιπούσης θα γίνει την Παρασκευή, στις 5 Απριλίου 2019, και στις 1 το μεσημέρι, στο 3ο νεκροταφείο.

Η Σελίδα μας συλλυπείται θερμά τον σύζυγό της Θεόδωρο, τα παιδιά της Γιώργο και Κασσιανή, τα εγγόνια της Μαρία και Ειρήνη, και όλους τους οικείους συγγενής της.  

Καλό Ταξίδι κυρά Μαρία

 

 

 

 

 

Opsarion.gr