"Έφυγε" από την ζωή ο Γιάννης Βασ. Αναστασόπουλος

Σήμερα το απομεσήμερο, 7/5/2019, στον τόπο κατοικίας του, στο Γαλάτσι, άφησε την τελευταία του πνοή, ήσυχος, γαλήνιος, ο Γιάννης Βασ. Αναστασόπουλος, 84 ετών.

Ο εκλιπών, ευτύχησε στον βίο του και παντρεύτηκε την Αικατερίνη Γ. Κατσολεδάκη και απέκτησαν δυό παιδιά, την Μαρία και τον Βασίλη. Με αξιοπρέπεια και φιλοτιμία πορεύτηκε στο διάβα της ζωής και είδε τα εγγόνια του να μεγαλώνουν και να λατρεύουν τον παππού τους. Το ίδιο λατρεύτηκε από τον γαμπρό του Μιχάλη και την νύφη του Εύη.

Ο εκλιπών, ήταν το τελευταίο έν ζωή παιδί (μέχρι και το σημερινό απομεσήμερο) του Βασιλάκου Κων. Αναστασόπουλου (Κουσιουρή) και της Μαρίας Γκιώνη. Πλήρης ημερών, ακολούθησε τον μακρύ δρόμο του Επέκεινα.

Η εξόδιος ακολουθία του, θα γίνει την Παρασκευή (10/5/2019) το πρωί στις 10.30, στον ιερό ναό Κωνσταντίνου & Ελένης, στο κοιμητήριο στου Ζωγράφου.

Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Αικατερίνη, στα παιδιά του Μαρία & Μιχάλη, Βασίλη & Εύη, στα εγγόνια του, Γιάννη, Κατερίνα, Ζωή και Ελπίδα, και σε όλους τους οικείους συγγενείς.

Καλό σου Ταξίδι άρχοντα

 

 

 

 

 

Opsarion.gr

Αναζήτηση

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 25 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Ψάρι στο Facebook