Ο Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος ευχαριστεί ...

Την Δευτέρα στις 20 Μαίου 2019, στο πολιτιστικό κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» στο Γαλάτσι της Αττικής, ο γράφων, παρουσίασε το βιβλίο του «Ψάρι Ηραίας Αρκαδίας – Πηγές γραπτές επί του χάρτου & επί του εδάφους».

Στην παρουσίαση της πολυετούς έρευνας του, ευτύχησε να έχει στο πάνελ των ομιλητών τους αγαπητούς πατριώτες: Βασίλη Παν. Πανουσόπουλο, Μάρθα Αθ. Ισαακίδη, τον πολυγραφότατο Δημήτρη Παρ. Σταματόπουλο και τέλος, τον καλό του φίλο Δημήτρη Γ. Λαγό (με καταγωγή από τα Όχθια Ηραίας Αρκαδίας).

Ευτύχησε, διότι στην αίθουσα της παρουσίασης, παραβρέθηκαν πατριώτες και συγγενείς Ψαραίοι και Ψαραίες, φίλοι και φίλες της προσωπικής του ζωής, φίλοι Αρκάδες που ασχολούνται συστηματικά με την Αρκαδία και την ιστορία της, γράφοντας γι’ αυτήν, φίλοι και φίλες από μακρινά μέρη της όμορφης πατρίδας μας.

Όλους αυτούς τους ανθρώπους, που άφησαν τις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους για να παραβρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου του, ο γράφων τους ευχαριστεί μέσα από τα βάθη της καρδιάς του. Το ίδιο όμως, ευχαριστεί και όσους δεν κατάφεραν για πολλούς λόγους να παραβρεθούν.

Στο άμεσο μέλλον, θα ανακοινωθεί από τον γράφοντα ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο αυτό όσοι το επιθυμούν. Τα εναπομείναντα αντίτυπα, είναι λίγα κατά τον αριθμό, και αν χρειασθεί, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη έκδοση στις αρχές του 2020.

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος

Αναζήτηση

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 13 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Ψάρι στο Facebook