Το Δ.Σ. της Αδελφότητας ανακοινώνει ...

Το Δ.Σ της Αδελφότητας Ψαραίων ευχαριστεί θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ.κ. Ιερεμία που μας τίμησε με την παρουσία του, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο, στις 28 Αυγούστου, παραμονή της γιορτής του Άη -Γιάννη στο χωριό μας όπου και χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό, παρά τα προβλήματα υγείας του.

Ο εορτασμός του προστάτη του χωριού μας έγινε λόγω της πανδημίας με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας όλων. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε ο πατροπαράδοτος διαγωνισμός κουλούρας.

Το εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων της Ντάβου Μαρίας από το Ράφτη προσέφερε μια πανέμορφη κουλούρα για την Αδελφότητα. Τα έσοδα από την κουλούρα ήταν  60 € τα οποία η Αδελφότητα έδωσε στην Εκκλησιαστική Επιτροπή για ανάγκες του Άη-Γιάννη.

Ο Νίκος Μπράβος προσέφερε ένα αρνί για τον Άη-Γιάννη. Τα έσοδα από το αρνί ήταν 170€.Ο Παναγιώτης Βασ. Κωνσταντόπουλος προσέφερε 2 μεγάλα τραπέζια για το χώρο του κυλικείου καθώς και την μεταφορά άμμου θαλάσσης (η ποσότητα της οποίας είναι αρκετή για πολλά χρόνια) για τα μανουάλια του Άη-Γιάννη.

Ο Ιωάννης Πανουσόπουλος (Καλαμάτας) και τα παιδιά του προσέφεραν εις μνήμην του Αναστασίου και της Αθανασίας ένα κλιματιστικό το οποίο και τοποθετήθηκε στο κυλικείο της Εκκλησίας του χωριού.

 

Πένθη

Το Δ.Σ της Αδελφότητας Ψαραίων Ηραίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων:

1/ Αγγελικής Αναστασοπούλου, σύζυγο Νικολάου (Χάτζιου) που απεβίωσε στην Αθήνα και η κηδεία της έγινε στο κοιμητήριο Μεταμόρφωσης.

2/ Βασιλικής Κωνσταντοπούλου, σύζυγο Ευαγγέλου (το γένος Γεωργίου Καλκανά) που απεβίωσε στην Αθήνα και η κηδεία της έγινε στο Ψάρι.

3/ Φώτη Καλκανά του Γεωργίου που απεβίωσε στη Φρίξα Ηλείας και η κηδεία του έγινε στη Φρίξα.

 

 

 

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Ψαραίων