Τίτλοι τέλους για την σελίδα "facebook.com/PsariArcadias" ...

Υπάρχει μία εφαρμογή στο κινητό μου τηλέφωνο που με πληροφορεί κάθε εβδομάδα, πόσο χρόνο πέρασα στο Facebook. Κάθε φορά που την έβλεπα την έδιωχνα από την οθόνη. Προ ημερών, από περιέργεια την άνοιξα και με έκπληξη διάβασα ότι την τελευταία εβδομάδα ασχολήθηκα με το «Facebook» μία (1) ώρα ανά ημέρα. Τρόμαξα! Τόσος χρόνος στράφι, γιατί; Αναρωτήθηκα.

Την προσωπική μου σελίδα στο «FB», δεν την πολυκοιτάζω εδώ και καιρό, ο χρόνος ο πολύς λοιπόν, έχει να κάνει με την σελίδα του «FB» για το Ψάρι, που συντηρώ και ενημερώνω πάρα πολύ συχνά. Μη θέλοντας όμως να σπαταλήσω τόσο χρόνο για το χωριό μας, σκέφτηκα δύο λύσεις. Στην πρώτη λύση, να ασχολούμαι πιο αραιά. Στην δεύτερη λύση, να κλείσω οριστικά την σελίδα αυτή για το Ψάρι. Ούτως ή άλλως, υπάρχει η πρώτη, η μητρική σελίδα, www.opsarion.gr  που και αυτή απαιτεί χρόνο.

Αρκετοί από τους φίλους μας, πιστεύουν ότι η σελίδα στο «FB» για το Ψάρι, εκπροσωπεί τους Φορείς του, δηλαδή τον Πρόεδρο της Κοινότητας ή την Αδελφότητα Ψαραίων. Όχι, η σελίδα αυτή εκπροσωπεί και εκφράζει μόνο εμένα που την δημιούργησα και είμαι παράλληλα και ο διαχειριστής της. Φιλοξενώ φυσικά κάθε τι που προέρχεται από τους δύο Φορείς μας, αλλά δεν είναι υπεύθυνοι ή ακόμα και υπόλογοι αυτοί για όσα γράφονται ή παρουσιάζονται κατά καιρούς από τις αναρτήσεις που γίνονται.

Ανάμεσα στις 2 λύσεις λοιπόν -μπορεί να υπάρχουν κι άλλες αλλά μην χάσω και άλλο χρόνο αναζητώντας τες, κατέληξα έπειτα από ώριμη σκέψη, να κλείσω οριστικά την σελίδα του «Facebook» για το Ψάρι, δηλαδή αυτή που φαίνεται στο λίνκ:  www.facebook.com/PsariArcadias

Όλο αυτό το διάστημα που βρεθήκαμε μαζί εδώ μέσα και ανταλλάξαμε απόψεις, διαφωνήσαμε και συμφωνήσαμε, τσακωθήκαμε και δυσαρεστηθήκαμε, προβάλαμε το χωριό μας με πολυποίκιλους τρόπους, προβάλαμε επίσης τους ανθρώπους του, περάσαμε καλά και περάσαμε και δύσκολα. Αυτά όλα είναι φυσιολογικά, εξάλλου τα ζεύγη των αντιθέτων είναι που φέρνουν πολλές φορές ισορροπία στα πράγματα.

Κλείνοντας λοιπόν οριστικά την σελίδα του «Facebook» για το Ψάρι, κλείνει ένας κύκλος. Και πιστεύω ότι οι κύκλοι καλό είναι να κλείνουν, διότι κάτι άλλο θα γεννηθεί στη θέση τους.

Θέλω λοιπόν, να σας ευχαριστήσω όλες και όλους από καρδιάς, Ψαραίους και Ψαραίους ή μη, εσάς που είπατε λόγια καλά αλλά και εσάς που είπατε λόγια πικρά. Το ίδιο συνέβη και με εμένα, ειπώθηκαν από τη σκοπιά μου λόγια καλά και λόγια πικρά. Η Ζωή προχωρά.

Επειδή η σελίδα έχει πλούσιο υλικό, τόσο σε φωτογραφίες αλλά και σε αναρτήσεις κλπ., αν κάποιοι/ες ενδιαφέρεστε για μέρος του υλικού αυτού, σας δίνω τον χρόνο να κατεβάσετε ό,τι θελήσετε. Για τον λόγο αυτό και μόνο, η σελίδα θα βάλει οριστικό τέλος την Δευτέρα το βράδυ στις 15 Φεβρουαρίου 2021.

Για όσους/ες από εσάς θελήσετε να κρατήσετε κάποια επαφή μου, θα με βρείτε εδώ:  www.facebook.com/vasilis.anastasopoulos.16

Από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά, ό,τι έχει να κάνει με το χωριό μας, θα ενημερώνεστε (στο μέτρο του δυνατού) από την μητρική σελίδα που παραμένει «online»  www.opsarion.gr

 

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος