Η Μίνα Σεφερλή Γκιώνη διάλεξε τον "Μεγάλο Δρόμο"

Κυριακή ξημέρωμα, 4-7-2021, η πυρωμένη Αττική Γη αρχίζει και δέχεται τη δροσερή αύρα του Υμηττού, του βιγλάτορά της από τα νοτιοανατολικά. Είναι η ώρα της δροσιάς, η ώρα που επέλεξε να γίνει αναχωρήτρια για το Επέκεινα η Μίνα Σεφερλή.

Η Μίνα (Ασημίνα) Σεφερλή, ήταν κόρη του Ντινάκου (Κωνσταντίνου) Γκιώνη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, γεννημένη στο Ψάρι, όπως άλλωστε και ο αείμνηστος αδελφός της ο Χρήστος καθώς και η αείμνηστη αδελφή της Γιαννούλα. Παντρεύτηκε στην Αθήνα τον Παναγιώτη Σεφερλή (με μακρινή καταγωγή από το Παλαιόκαστρο Αρκαδίας) και μαζί του διήγε βίο καλό. Με τον επίσης αείμνηστο σύζυγό της, απόκτησε δυό κόρες, την Τούλα (Φωτεινή) και την Μαρία. Έκλεισε τον κύκλο της δε, βλέποντας εγγόνια και δισέγγονα.

Γείτονες μια ολόκληρη ζωή με την εκλιπούσα και την οικογένειά της, μας χώριζε ένας δρόμος στα πρανή του Αγχεσμού και παράλληλα μας ένωνε, σαν ένα αόρατο νήμα, σφυρηλατημένο από την καλή γειτονία στο διάβα της ζωής.

Πλήρης ημερών «έφυγε» η εκλιπούσα για τους ωκεανούς της αιωνιότητας, μα πίσω της άφησε δυό κορίτσια διαμάντια, που, σα βράχος της στάθηκαν στα δύσκολα της ζωής.

Ναι, η Μίνα Σεφερλή, υπήρξε μία ευτυχισμένη γυναίκα, σύζυγος, μάνα και γιαγιά.

Η Σελίδα μας, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στις κόρες της Τούλα και Μαρία, στους γαμπρούς της Γιώργο και Γιώργο, στις εγγόνες της Σταυρούλα, Ασημίνα, Αγγελική και Παναγιώτα καθώς και στα δισέγγονά της.

Καλό Δρόμο Κυρά Μίνα.

 

 

 

Opsarion.gr