Η Αδελφότητα συγχαίρει αθλητές Ψαραίους & ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Αυγούστου

Εκδηλώσεις Αδελφότητας Ψαραίων Ηραίας τον Αύγουστο 2022

Η Αδελφότητα Ψαραίων συγχαίρει δύο αθλητές της

 

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας το Δ.Σ. της Αδελφότητας ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα τον μήνα Αύγουστο στο χωριό μας.

Πέμπτη 25 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα, θα γίνει ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο για τα παιδιά.

Παρασκευή 26 Αυγούστου στον χώρο του σχολείου στις 7 το απόγευμα, θα γίνει διαγωνισμός φαγητού και στη συνέχεια αγώνες γκόλφ-γκλίτσας.

Σάββατο 27 Αυγούστου το πρωί, θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία και στις 6 το απόγευμα οι αγώνες δρόμου. Μετά το πέρας των αγώνων, στο κυλικείο θα γίνει το γνωστό αντάμωμα των Ψαραίων και η απονομή βραβείων.

Κυριακή 28 Αυγούστου, ο εσπερινός και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το πανηγύρι με κλαρίνα, γίδα βραστή, σουβλάκια κτλ.

Δευτέρα 29 Αυγούστου το πρωί, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία και θ’ ακολουθήσει η κλήρωση της παραδοσιακής κουλούρας. Το βράδυ της ίδιας μέρας – όπως κάθε χρόνο – θα γίνει η συνάντηση στο κυλικείο όσων πατριωτών θα βρίσκονται στο χωριό. 

Η παρουσία σας θα συμβάλει στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

 

Η Αδελφότητα Ψαραίων συγχαίρει δύο αθλητές της

 

Δύο δικά μας παιδιά, η Ευτυχία Γεωρ. Κωνσταντοπούλου και ο Ευστάθιος Εφραίμ Μανωλόπουλος, διακρίθηκαν στ’ αθλήματά τους και μας γέμισαν χαρά. Θερμά συγχαρητήρια και στα δυό παιδιά κι ευχόμαστε όλοι οι Ψαραίοι να συνεχίσουν με κάθε επιτυχία την αθλητική διαδρομή τους.

Τέτοιες διακρίσεις κάνουν περήφανους όχι μόνο τους Ψαραίους αλλά και τους Αρκάδες, αλλά κυρίως τους δικούς τους ανθρώπους.

Η Ευτυχία Γεωρ. Κωνσταντοπούλου είναι η βασική τερματοφύλακας στις ομάδες υδατοσφαίρισης όλων των κατηγοριών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (νεανίδες, νέες γυναίκες), ενώ έχει παίξει και σε αγώνες της Α Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Ξεκίνησε από την ομάδα του Ηλιακού όπου έπαιξε τρία χρόνια και στην συνέχεια με μεταγραφή πέρασε στον Ολυμπιακό όπου βρίσκεται από το 2019. Έχει κερδίσει ήδη 7 πανελλήνια μετάλλια (3 χρυσά, 2 αργυρά, 2 χάλκινα), ενώ αργυρό μετάλλιο έχει πάρει και με την γυναικεία ομάδα του Ηλιακού στο πρωτάθλημα της β Εθνικής γυναικών. Επίσης, ήταν η βασική τερματοφύλακας της εθνικής Ελλάδος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων στο Σέντες της Ουγγαρίας όπου πήραμε την τέταρτη θέση.

Ο Ευστάθιος Εφραίμ Μανωλόπουλος του Κωνσταντίνου, εγγονός της πατριώτισσας Ευσταθίας (Σταθούλας) Γκιώνη απ' το Ψάρι Ηραίας, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στους εφήβους στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ). Ο 17χρονος Ευστάθιος, αθλητής του «ΑΣ Το Γυμνάσιο» Λυκόβρυσης Πεύκης, κατέκτησε την πρώτη θέση στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Πάτρα νικώντας τον νούμερο 1 και τον νούμερο 2 του πίνακα αξιολόγησης και πρόσθεσε το 2ο χρυσό μετάλλιο στην διοργάνωση μετά απ' αυτό που κέρδισε στο ομαδικό. Σύντομα θ’ αγωνιστεί στο Βαλκανικό και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

 

 

Το Δ.Σ της Αδελφότητας Ψαραίων