Πράξεις ανιδιοτέλειας από συμπατριώτες μας - επιστολή του Προέδρου

Πράξεις ανιδιοτέλειας από συμπατριώτες μας

 

Το χωριό μας, παρότι μικρό και με ελάχιστους κατοίκους, έχει καταφέρει να διατηρηθεί στο χρόνο και να παραμείνει ζωντανό απέναντι στην παρακμή που γνωρίζει η πλειοψηφία των χωριών της ελληνικής επαρχίας. Είναι οι άνθρωποί του, που συνδράμουν στη διατήρηση αυτή. Παρότι κατοικούν μακριά, το αισθάνονται σπίτι τους και είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν όπως μπορούν στην προσπάθεια ανάδειξής του. Τις μέρες που προηγήθηκαν, ο συγχωριανός μας Κώστας Σταματόπουλος ανέλαβε με ιδιωτική πρωτοβουλία την ανάπλαση των σκαλοπατιών της εκκλησίας. Αυτή του την απόφαση στήριξε έμπρακτα ο, επίσης συγχωριανός μας, Γιάννης Καλκανάς.

Κατέβαλαν, από κοινού, προσωπική εργασία προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για αυτή τους τη γενναιοδωρία. Δυστυχώς οι πόροι που έχουμε στη διάθεσή μας είναι περιορισμένοι και δεν μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε το σύνολο των έργων που θα επιθυμούσαμε και που κρίνουμε απαραίτητα για το χωριό μας.

Τέτοιου είδους, λοιπόν, δράσεις είναι εξαιρετικά χρήσιμες και βοηθητικές. Είναι σπουδαίο να υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και με ανιδιοτέλεια προσπαθούν να συνδράμουν στη βελτίωση του.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Κώστας Μ. Πανουσόπουλος
Πρόεδρος Τοπικής κοινότητας Ψαρίου Ηραίας