Ο Τάσος Χριστόπουλος «πήρε» τον Μεγάλο Δρόμο

Ο Τάσος Χριστόπουλος «πήρε» τον Μεγάλο Δρόμο

 

Ένας καλός άνθρωπος -ο Τάσος Χριστόπουλος- λυτρώθηκε από τα δεσμά της σάρκας και ταξιδεύει στους απέραντους ωκεανούς της αιωνιότητας. Αθόρυβος, απλός, ήσυχος άνθρωπος, ο εκλιπών συμπατριώτης και συγγενής μας, τίμησε τον γενέθλιο τόπο του, το Ψάρι, το αγάπησε, και όποτε το δινόταν η ευκαιρία το επισκεπτόταν.

Ευτύχησε στη ζωή του, διότι πορεύθηκε εν αγάπη με τη σύζυγό του Σούλα, αποκτώντας δύο κόρες, την Αγγελική και την Μαρία και 5 εγγόνια: Κωνσταντίνο, Παναγιώτη-Άγγελο, Αναστάσιο-Συμεών, Ευαγγελία-Στεφανία και Αναστάσιο-Χριστόφορο.

Πλήρης ημερών ο εκλιπών, στα 86 του χρόνια, γεμάτος από αγάπη που έδωσε και έλαβε απλόχερα, θα ταξιδέψει για τελευταία φορά στο αγαπημένο του Ψάρι.

Στον Αγιάννη τον Πρόδρομο στο Ψάρι, το Σάββατο στις 28 Σεπτεμβρίου 2024, και στις 11.30 πμ. θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του.  

Η οικογένειά του, θα διαθέσει πούλμαν για όσους θελήσουν να συνοδεύσουν τον αγαπητό συμπατριώτη μας στην τελευταία του κατοικία. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από τη στάση του ΜΕΤΡΟ στο «Φιχ», στις 7.15 πμ. του Σαββάτου. Όσοι πατριώτες επιθυμούν να πάνε με το πούλμαν, ας επικοινωνήσουν με την οικογένειά του στα τηλέφωνα: 210-9519620 & 6947-893606.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους συγγενείς του.

 

 

 

 

 

Μαρία Ιω. Πανουσοπούλου