Αύγουστος 2014 - 2 Βίντεο

Με τα δύο βίντεο που παρουσιάζουμε στο σημείωμα αυτό, ολοκληρώνουμε την κάλυψη των εκδηλώσεων που έγιναν στο χωριό μας το τριήμερο 27 – 29 Αυγούστου 2014.

Στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Αδελφότητα με επιτυχία, περιλαμβάνονται: οι γιορτές προς τιμήν του Αγιάννη του Προδρόμου, η γιορτή των απανταχού Ψαραίων, οι αγώνες δρόμου με χορηγό τον Γιάννη Κουσιουρή.

Πέραν αυτών, ολιγομελής πεζοπορική ομάδα, με αφετηρία τον Ξενώνα, επισκέφτηκε το φαράγγι της Γκούρας και την ομώνυμη πηγή μας. Δεν ακολούθησε την κλασική διαδρομή, αλλά μία περισσότερο ασφαλή, ακολουθώντας τον αγροτικό δρόμο προς Ψαρέϊκα Αμπέλια, Μούτζια, Γκούρα.

Στα δύο βίντεο που παρουσιάζουμε, έγινε μία σύνθεση των φωτογραφιών που τράβηξαν οι Μαρίνα Στασινοπούλου, Ορέστης Σαρρής και ο γράφων. Καλύπτουν όλες τις εκδηλώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ασφαλώς, κάποια στιγμιότυπα έχουν ξεφύγει από τους φακούς μας. Ελπίζουμε να δείξετε κατανόηση αν διαπιστώσετε οτιδήποτε σχετικό με εσάς ή με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η χορηγία του Γιάννη Κουσουρή, έδωσε άλλο τόνο στις φετινές εκδηλώσεις του χωριού μας. Μακάρι να συνεχισθεί η πρόταση αυτή που στέφθηκε με επιτυχία, και γιατί όχι, να επεκταθεί.

Πάνω σε αυτά τα πλαίσια, ίσως να υιοθετηθούν στο μέλλον και αγώνες mountainbike, που προσφέρονται κατά ιδανικό τρόπο στο χωριό μας.

Ο Ορέστης Σαρρής (μέλος του Δ.Σ.), μου είπε σε συζήτησή μας σχετικά με τις φωτογραφίες, ότι, θα προτείνει στο Δ.Σ της Αδελφότητας, όλες αυτές οι φωτογραφίες να συγκεντρωθούν σε ένα dvd, να αναπαραχθούν σε ικανό αριθμό αντιτύπων και να μοιράζονται δωρεάν φυσικά μαζί με τα ημερολόγια στους Ψαραίους. Το κόστος αυτό δεν θα ξεπερνά τα 10 ευρώ! (για την αγορά των dvd). Από την μεριά μου συμφωνώ με την πρόταση του Ορέστη Σαρρή, και το ίδιο πιστεύω θα κάνει και η Μαρίνα Στασινοπούλου. Και πολύ εύκολα – εφόσον έχω συγκεντρωμένο όλο το φωτογραφικό υλικό, μπορώ να φτιάξω ένα dvd, να το πάρει η Αδελφότητα και να το χρησιμοποιήσει για μη εμπορικούς σκοπούς. Όλα αυτά, αν ο σύλλογος κάνει δεκτή την συγκεκριμένη πρόταση του μέλους του Ορέστη Σαρρή.

Η σελίδα μας ευχαριστεί θερμά την Μαρίνα Στασινοπούλου και τον Ορέστη Σαρρή που είχαν την καλοσύνη να δώσουν το υλικό τους για την δημιουργία των δύο αυτών βίντεο.

Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες θα γνωρίζουν ασφαλώς πως όλες αυτές οι παρουσιάσεις – συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής, απαίτησαν πολύ χρόνο. Για οποιαδήποτε λοιπόν λάθη συγχωρείστε μας.

 

Βίντεο 1     

Βίντεο 2     

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος