Ζαφειρόπουλος Χρ. Γιάννης - Υποψήφιος ευρωβουλευτής

            Προ ημερών έγραφα για την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαδόπουλου στις ευρωεκλογές 2014. Του δικού μας ανθρώπου, του γιού της Τούλας Αναστασοπούλου. Εντελώς τυχαία σήμερα “ανακάλυψα” ότι ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος του Χρήστου, κατέρχεται κι αυτός στην εκλογική διαδικασία για την ευρωβουλή. Και ο Γιάννης είναι άνθρωπος δικός μας, φίλος μας, πατριώτης μας, συγγενής μας.

Μίλησα στο τηλέφωνο σήμερα μαζί του, τον ρώτησα: καλά Γιάννη, γιατί δεν έστειλες ένα email; ένα τηλεφώνημα έστω γιατί δεν έκανες; “Δεν ήθελα να ενοχλήσω Βασίλη, ξέρω ότι έχεις ώρες δύσκολες, το σκεφτόμουν όμως”.

Ναι, αυτός είναι ο Γιάννης Χρ. Ζαφειρόπουλος. Ένας καταπληκτικός τύπος, κοσμοπολίτης, ένας μποέμ. Και τόσο απλός. Ψυχούλα, δεν το παίζει, είναι γνήσιος άνθρωπος, ευθύς. Αυτά που λέει τα εννοεί, δεν παραμυθιάζει, δεν πουλάει και δεν αγοράζει.

“Αυτός είναι πολύ εκκεντρικός”, μου έλεγε πριν δυό χρόνια στο χωριό κάποιος, δείχνοντάς μου τον Γιάννη. Όχι φίλε, του είχα απαντήσει, εσύ είσαι πολύ ηλίθιος για να μην βλέπεις στον Γιάννη την λεβεντιά και την ελευθερία που εκπέμπει. Θύμωσε και έφυγε.

Ο Γιάννης Χρ. Ζαφειρόπουλος, είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων και των Πειρατών της Ευρώπης. Είναι έξω από το παλιό κατεστημένο που κατάστρεψε την Ελλάδα. Συνεργάζεται με τα δυό αυτά κόμματα, για μια διαφορετική πορεία της γερασμένης και παραπαίουσας Ευρώπης. Μιας κατ΄ επίφαση μόνο ενωμένης Ευρώπης των λαών και λοιπών άνευ ουσίας ξύλινων λέξεων που ακούμε συνεχώς από τους παπαγάλους των κέντρων της προπαγάνδας.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Γιάννη Χρ. Ζαφειρόπουλο. Στηρίζουμε την ανεξάρτητη φωνή και την ελεύθερη άποψη, την μη ελεγχόμενη από τον συνήθη κομματικό συρφετό.

 

Διαβάστε το Βιογραφικό του Γιάννη Χρ. Ζαφειρόπουλου

==========================

Στην ευρωβουλή, διεκδικούν θέση δυό δικοί μας άνθρωποι. Οι Ανδρέας Παπαδόπουλος και Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Ικανότατοι και οι δυό, υποψήφιοι με μικρά κόμματα. Της ΔΗΜΑΡ ο Ανδρέας, συνεργαζόμενος με τους Οικολόγους και τους Πειρατές ο Γιάννης. Τους αγαπάμε και τους ψηφίζουμε.

 

 

 

 

Βασίλης Αναστασόπουλος