Λίγα λόγια, σοφά, από τον σεβαστό πρόεδρό μας ...

Τον Ιούλιο, είχα γράψει δύο μικρά άρθρα. Ένα για τα χόρτα του χωριού μας που η δημοτική αρχή ακόμα (τέλη Αυγούστου) δεν αξιώθηκε να κόψει από τους δημόσιους δρόμους, και άλλο ένα από την φωτιά στο χωριό μας.

Ο πρόεδρος του χωριού μας, ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, θεώρησε καλό, χάριν της σωστής πληροφόρησης, να γράψει στην σελίδα του στο  Facebook,  δύο απόψεις, «εύστοχες μπορώ να πω, που βάζουν τα πράγματα στην θέση τους» και επιτίθεται σφόδρα κατά του προσώπου μου με διαφόρους χαρακτηρισμούς.

Τα άρθρα, που εκνεύρισαν τον σεβαστό μας 28χρονο πρόεδρο και που δεν τον αφορούσαν εφόσον δεν αναφέρονταν σε αυτόν, είναι τα κάτωθι:

Πρώτο άρθρο

Δεύτερο άρθρο

Για το πρώτο άρθρο, δεν θα μπω καν στον κόπο να δώσω απαντήσεις, αν και μου είναι πολύ εύκολο. Δεν θέλω να σπαταλώ τον χρόνο μου.

Για το δεύτερο άρθρο, που αναφέρεται σε «ντόπιο δημοσιογράφο» και που μιλά για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα του μπάρμπα του, να τον πληροφορήσω ότι ο μπάρμπας, είναι ένας γέροντας 90 χρόνων. Και στο χωριό μας, εξ’ όσων γνωρίζω, στις φωτιές βάζουμε νερό και όχι λάδι. Τις σβήνουμε. Ειδικότερα μάλιστα αν πρέπει να διαφυλάξουμε έναν αιωνόβιο γέροντα. Την φωτιά στο χωριό μας την έσβησε κυριολεκτικά, έργω και λόγο ο Γιάννης Γκιώνης με την σύζυγό του και τον γιό του.

Όπως και αν έχει όμως, τον ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια του. Και γνωρίζει ότι η φιλόξενη σελίδα μας, είναι ανοικτή και για τους υβριστές της. Πόσο μάλλον γι’ αυτόν, που ανοίξαμε προς χάρη του ειδική ενότητα στην πρώτη σελίδα για να εκφράζεται ελεύθερα και να έχει ένα βήμα, σαν πρόεδρος που είναι.

 

 

 

 

 

Βασίλης Κ. Αναστασόπουλος