Άμεση κινητοποίηση της Αδελφότητας για το νερό

Καλές ειδήσεις από το χωριό μας

Γράφαμε προ ημερών ότι η βλάβη στην δεξαμενή αποκαταστάθηκε, εφόσον ο αρμόδιος υδραυλικός του Δήμου Γορτυνίας ανέλαβε το έργο. Τούτο ήταν αληθές. Δεν παραλείψαμε όμως να συμπληρώσουμε ότι το δίκτυο του νερού μας είναι παμπάλαιο, γι’ αυτό και τα πολλά προβλήματα στην ύδρευση. Αποκατάστησε ο υδραυλικός την ζημιά εντός της δεξαμενής και πήγε στο καλό ο άνθρωπος και εμείς γράψαμε: τέλος καλό, όλα καλά. Όμως τελικά δεν ήταν όλα καλά όπως έδειξε σήμερά το πρωί, Σάββατο 19.02.2019 η προσοχή των συμπατριωτών μας. Τι συνέβη;

          Έσπασε η ένωση των σωλήνων (προφανώς από τους πάγους ή από φυσική φθορά) έξω από την δεξαμενή αυτή την φορά, των σωλήνων όμως της υπερχείλισης. Η βλάβη αυτή ευτυχώς δεν πρόφτασε να προξενήσει ιδιαίτερες ζημιές μιάς και είναι πολύ φρέσκια, το πολύ δύο ημερών – εφόσον ο υδραυλικός του Δήμου δεν την συνάντησε όταν διόρθωνε στην δεξαμενή την εσωτερική βλάβη. Την βλάβη πρώτος παρατήρησε ο συμπατριώτης μας Γιώργος Θ. Κωνσταντόπουλος όταν έφτασε το πρωί στο χωριό για το Σαββατοκύριακο του. Μαζί με αυτόν όμως, έφτασε (την ίδια σχεδόν ώρα) τριμελές κλιμάκιο της Αδελφότητας.

          Τάχιστα, δύο από τα τρία μέλη της Αδελφότητας, ο πρόεδρος Γιώργος Β. Κωνσταντόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δ. Καλκανάς, με την πολύτιμη βοήθεια του Νίκου Μπράβου (Μαλάσοβα) καταπιάστηκαν με την ζημιά και την διόρθωσαν επιτυχώς. Μία πένσα, λίγο σύρμα και λίγη μονωτική ταινία, επανέφεραν το δίκτυο στην πλήρη λειτουργία του. Αξιέπαινη όλη αυτή η προσπάθεια των συμπατριωτών μας καθώς και του Νίκου Μπράβου. Μπορούμε δε να συμπληρώσουμε εδώ, ότι, τα δύο μέλη της Αδελφότητας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος, αξίζουν συγχαρητηρίων διότι αντιλήφθηκαν (έμπειροι καθώς είναι) αμέσως το βάθος του προβλήματος.

          Δεν πρέπει φυσικά να ησυχάζουμε επειδή οι απανωτές βλάβες διορθώθηκαν, όμως η προσοχή μας (όπως του Γιώργου Θ. Κωνσταντόπουλου) και η άμεση ανταπόκρισή μας σε κάθε πρόβλημα (όπως συνέβη με τα δύο μέλη της Αδελφότητας), αυτά, αλλά και άλλα, δείχνουν την αγάπη όλων των πατριωτών για το χωριό μας. Αυτή είναι η δύναμή μας.

 

Βίντεο 1

Βίντεο 2

Βίντεο 3

Βίντεο 4

 

 

 

 

 

Opsarion.gr
--------------

Σημείωση: Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο «Facebook» και τα βίντεο που βλέπετε εδώ, μας τα έστειλε ο Γιώργος Θ. Κωνσταντόπουλος. Τον ευχαριστούμε πολύ.